Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Паркет Дюшеме
Дюшеме Print E-mail
 

Дюшемето е начело сред продуктите ни, които най-много се предпочитат при дървените настилки поради естествената си красота, лесно почистване на повърхността, не задържането на прах, микроби и бактерии, естествено топъл и естетичен, подновяване на повърхността му при поискване.

Цялата продукция, включваща по специална технология на пълна дебелина 22 мм или дебелина на износния слой 10 мм, представлява дървен материал за поставяне с различен размер и широчина с отворени мъжки и женски жлебове от 4-те краища с не лакиран горен слой. Това осигурява високо качество и дълготрайност на продукцията.

Дюшемето е най-доброто решение за жилища, офиси, хотели, крайбрежни и летни вили, накратко всички пространства, в които се изисква здраве, качество, изящество и престиж. Основната характеристика на масивното дюшеме е осигуряването на висока изолация.   

 

 

valid xhtml valid css