Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Паркет Художествен паркет
Художествен паркет Print E-mail
РОЗЕТКИБОРДЮРИДЕКОРИ

Какво представлява художествен паркет? Художественият паркет представлява вид решение за пода с висок престиж и визуална характеристика, което се реализира със съединяването на различни части паркет от различни дървета като се образува декор подобно на изготвянето на пъзел.        

Паркетите се изрязват в цифрови CNC машини, продукт на висока технология като се съединяват на ръка и се подготвят в среда с влага необходима за перфектното поставяне. Друг важен момент, който не трябва да се забравя е, че в приготвянето на декорите в никакъв случай не се използват оцветители химикали или покрития. Това ни гарантира продължение на визуалното празненство дори и при циклене след години на художествения паркет при стандартната дебелина от 16 мм и 22 мм.

Кои са сферите на приложение? Художественият паркет предлага привлекателен, естествен и доста престижен изглед във всички затворени пространства. Той е най-доброто решение за жилища, работни пространства, приемни и съвещателни салони, офиси, хотели, дворци, крайбрежни и летни вили, накратко всички пространства в които се изисква здраве, качество, изящество и престиж. Освен решенията за под се предлагат и дървени емблеми, фирмени лога, които ще бъдат използвани в декорацията на вътрешни пространства. Като се има предвид, че във вътрешните пространства подът и таванът представляват една цялост тяхната важност ще бъде по-добре осъзната от гледна точка на вътрешната архитектура на пода.

Какви са предимствата му? Поради факта, че художественият паркет е масивен, то той е изцяло естествен и жив материал. Придава естествената топлина на дървото в житейските Ви пространства. Визуалната красота и деликатност, които придава никога не могат да дадат чувство на изкуственост или синтетичност. Със своята 16 мм и 22 мм дебелина подходящият за многократно циклене художествен паркет Ви осигурява изживяването на същата красота в продължение на поколения.

Какви са условията за поддръжка и ремонт? Условията за поддръжка и ремонт на художествения паркет са същите като тези на масивния паркет. Не е необходимо да се прилага или защитава допълнително нещо. Може да бъде използван в продължение на поколения при средните условия на влага и топлина и без външна намеса. Почистването му е много лесно. Може лесно да бъде почистен с парцалите, намиращи се във всеки дом. В случаите на издраскване може спокойно да бъде изциклен и да бъде приведен в първоначалния си вид.

 

valid xhtml valid css