Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Интериорни врати Естествен фурнир
Врати Естесвен Фурнир Print E-mail

Цените  може да видите в продуктов каталог (кликни тук)
Вратите от естесвен фурнир са произведени от пресован при 1000 С температура и 5 единици ефективно налягане MDF /МДФ/ материал, който е облицован с дърво и оформя естетиката и привлекателността на вратите. Производство на фирмата ни са: таблите от една част, двустранно пресовани, които започват от 22 мм и стават по-дебели. Това представлява по-практично и по-евтино за потребителя.

Фирмата ни е в състояние да пресова като една част или двустранно таблите на вратите като в всеки измина тя ден увеличава своите усилия в това направление. Също така осигурява се свобода в дължината на произведените от фирмата ни продукти. На дължина производството достига до 3660 мм, а на ширина до 1250 мм. Разликата на вратите, произведени от фирмата ни в сравнение с вносните е в това, че те могат да бъдат направени в исканите размери и от желаната дървесна облицовка. В този смисъл те не са свързани към определен стандарт, а се определят в зависимост от искането на клиента.

 

valid xhtml valid css