Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Клиенти
Клиенти Print E-mail

 

                                   Наши клиенти са :

 

 Адифарм е създадена през 1994 година и вече повече от десет години работи с грижа за здравето на хората. Основни направления в дейността на фирмата са производство на лекарства и добавки към храната През годините Адифарм утвърждава името си като производител на качествени, ефективни и безопасни лекарства, достъпни за всеки пациент. Компанията притежава нов завод за лекарства, проектиран и изграден в пълно съответствие с текущите изискванията за Добра производствена практика. Производствената мощност е разположена на площ от 4000 кв.м. Заводът e оборудван с модерни машини от най-ново поколение, разположени в помещения с контролирани параметри на работната среда и с потенциал за производство на голяма гама твърди дозирани форми – таблетки, дражета, капсули. Адифарм има възможност да произвежда годишно над 950 млн. броя таблетки и над 300 млн. броя капсули.
  Фирмата се занимава с доставка и продажба на авточасти втора употреба и нови. Фирмата притежава верига магазини и собствен автосервиз .

 

valid xhtml valid css